Grieks Specialiteitenrestaurant Delphi Vught

3-gangen keuzemenu (€ 22,00 per persoon)

Uitsluitend van maandag t/m vrijdag

Voorgerechten

Skordopsomo (brood met verse knoflook en oregano)

Trio Delphi (trio van tzatziki, aubergine-tapenade en tonijnsalade)

Manitaria Fournou (gevulde champignons met gehakt uit de oven)

Garides Fournou (scampi's uit de oven met tomatensaus)

Scampi's met kruidenboter

Keftedakia (gehaktballetjes in tomatensaus)

Dolmadakia (gevulde wijnbladeren met rijst, gehakt en frisse citroensaus)

Kalamaria Tiganita (gebakken inktvisringen met knoflooksaus)

Tomatensoep (huisgemaakt)

Kippensoep (huisgemaakt)

Hoofdgerechten

Fileto solomos (zalmfilet van de grill met knoflooksaus)

Kalamaria (gebakken inktvisringen met knoflooksaus)

Tsipoura (gegrilde dorade)

Kotopoulo Tiganaki (specialiteit uit de pan, met stukjes roergebakken kipfilet en groenten afgeblust met witte wijn)

Giros (geroosterde varkensreepjes met tzaziki)

Suflaki (varkensvlees aan een spies met giros en tzaziki)

Ouzo schotel (suflaki, kipfilet, suzuki en giros met tzaziki)

Hermes schotel (suzuki, suflaki, schnitzel en giros met tzaziki)

Santorini schotel (suzuki, suflaki, mousakas en giros met tzatziki)

Vegetarische schotel (tzaziki, saganaki, sperziebonen, gevulde paprika's, aubergine en bladerdeeg met kaas en rijst)

Kindergerechten (zie menukaart)

Nagerechten

Giaourti (Griekse yoghurt met honing en walnoten)

Vanille ijs (vanille ijs met slagroom)

Dame Blanche (vanille ijs met chocoladesaus en slagroom)

Coupe Caramela (vanille ijs met warme caramelsaus en slagroom)

Coupe kersen (vanille ijs met kersen en slagroom)

Koffie of thee

 

Alle gerechten worden geserveerd met rijst en frites en u kunt gebruik maken van onze saladebar.